Att ha en hemsida är väldigt personligt och så är även min sida, jag hoppas att något av alla mina intressen kan vara av intresse. Jag har samlat väldigt mycket kring mina hobbies samt här finns många bra länkar så ta er tid till att surfa runt lite.

Det bästa med just"min sida" är att den är min sida och jag skall komplettera den med många intressanta saker framöver. Varför skapade jag en hemsida då? Jag är en person som alltid eftersträvat att göra många saker och anser att livet har en viss tid tillgängligt, den tiden skall man vårda ömt och min filosofi är att hinna med så mycket som möjligt. Det har jag gjort och jag har hitintills nått mina mål.

Min sida innehåller mycket kring det jag har hunnit med och titta gärna på mina olika intressen och nedan är lite kort om mig som person!

Några smakprov;

Här kommer att finnas mycket om USA bilar och denna underbara kultur, lite om musik, lite som jag själv gjort och spelat in, jag kommer att skriva mycket om just amerikanska bilar och allt som hör till denna underbara kultur! Jag har ägt ett antal amerikanska fordon och under några år renoverat och levt med dessa fordon,

Ni får surfa in ibland och läsa, jag kompletterar fortlöpande.

Nedan följer lite om vad jag gör idag, läs om ni vill!

Mitt nuvarande yrke

Verkstadschef i ett verktygsmakeri, nuvarande roll är i en tjänst där man ständigt utvecklas, mycket kvalificerat och utvecklande! Teamet är i särklass och i världsklass!

Jag slutade under 2007 min tid inom fordonsvärlden efter 29 underbara år! Jag är numer verksam inom värmeväxlarområdet, spännande och ligger rätt i tiden då jag vill att mina barn och barn barn också skall få uppleva vår fantastiska värld i framtiden!

Det bästa med jobbet i Landskrona; mina medarbetare som är ett fantastiskt gäng! "Mina" Verktygsmakare har ett otroligt kunnande!

Intressant bakgrund

 • Teknisk Verkstads chef och speciallist på Klipp/pressverktyg
 • Servicechef på Volvo och Scania
 • Trafikvärdighetsspecialist på Försvarets Materielverk
 • Enhetschef, Polismyndigheten i Västra Götaland (Fordonsansvarig etc.)
 • Produktionsansvarig Volvo Car Parts, Norden
 • Olycksutredare på Volvos Haverikommission, Personbilar
 • Produktionstekniker, Volvo Torslandaverken
 • Kvaliteskoordinator, Volvo Torslandaverken
 • Arbetsledare, Volvo Torslandaverken
 • Bilplåtjusterare, Volvo Torslandaverken
 • Motorman/Eldare, Broströmsrederiet

Aktuella hobby projekt

 • Spela el gitarr, utveckla mitt spelande! Jag har ett mål att spela in en egen skiva?
 • Dansen bugg, utveckla min bugg, nja jag är nöjd med att vara B-dansare!
 • Motorsport, Dragracing & Amerikanska fordon (T ex min Cadillac & Corvette)
 • Renovera huset samt påta i trädgården.
 • Skriva en bok; Den kommer var så säker och när den kommer så är den laddad av mängder med "godis"! Man skall inte glömma att jag har påverkat inköpen gällande Polisens fordon och Försvarets fordon under många år, där finns ett nytt tänkande som infördes den tid jag var ansvarig inköpare och ansvarig uppdragsledare,  både inom Polisen och Försvarets Materiel Verk. Den tekniska kunskapen kommer från min tid från Volvo Personvagnar AB, 24 års erfarenhet från bilplåtslagare till olycksutredare på Volvos konstruktion och utveckling! Jga är uppvuxen inom allt som rör Racing och fordon, min far var dessutom en mycket aktiv tävlingsförare under 60 talet det och ett yrkesliv (hela 29 år) inom fordonsvärlden, det gör nog att jag platsar väl i fordonsvärlden!

Personliga intressen

Viktiga livsmål för mig!

Att som pensionär skall jag bo vid en sjö och njuta resten av livet, spela gitarr och planera resor till USA och andra delar av världen, besöka ställen som är intressanta!

Valet av USA är enkelt, kulturen!!!! Jag har varit på många ställen i USA och det är speciellt, inte helt perfekt men väldigt juste; musiken, bilarna, allt är stort, barerna ja allt som inte finns i Europa finns i USA känns det som!

Australien och Kina vill jag besöka för att jag har inte varit där, jag har besökt allt annat i världen då jag var sjöman (det i 2 år och på Oceanfart).

Nu skall jag låta er surfa runt lite medan vi funderar på kompletteringar på mina sidor;

 

HA DET GÖTT!